top of page

Ontdek al peddelend de Gelderse Vallei

VEENENDAAL - Met een kanotocht over de Grift duik je zo de prachtige en rustgevende natuur van het Binnenveld in. Of de andere kant op, richting bedrijvig Veenendaal. Kanoverhuur Veenendaal biedt u de mogelijkheid om te genieten op en ook langs het water.

Kanoverhuur Venenedaal is een initiatief van Laura Diepeveen. Voor haar deur aan het Gelders Benedeneind ligt een aanlegsteiger in de Grift waar uw kano avontuur begint. Authentiek en ongerept Veenendaal als startpunt - mooier kan het niet.

Routes

'Klanten kunnen kano's voor een dag, dagdeel of per uur huren. De route bepaal je zelf. Richting de Grebbeberg roei je drie uur. De terugreis kost tweeënhalf uur. We beschikken over zowel kano's als kajaks voor één tot vier personen.'

Onderweg passeert u diverse uitstapplaatsen, voor een moment van rust. Wie meer wil weten over de omgeving, raadpleegt de informatieborden in het Binnenveld. De Grift is een schone en rustige rivier, met veilig stromend water.

Arrangementen

Een zwemdiploma is verplicht. Kinderen stappen alleen in onder begeleiding van volwassenen. Een zwemvest kunt u meekrijgen.

'Naast particulieren richten we ons op bedrijven die hun personeelsfeest of teambuilding op het water willen beleven. 

Kanoverhuur Veenendaal is het gehele jaar geopend (behalve zondag en extreme weeromstandigheden daargelaten).

Veenendaal Totaal Magazine - maart 2011

bottom of page